Opinie

8,0
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,4
Komfort
7,6
Lokalizacja obiektu
7,8
Udogodnienia
7,6
Personel
8,7
Stosunek jakości do ceny
7,9

Opinie

    pl

    Ocena

    9,2
    9 maja 2018
    Dosyć ciemno w pokoju.
    Bardzo uprzejmi gospodarze hotelu, mówią poprawnie po angielsku. Chętni do pomocy. Dobra lokalizacja - niedaleko dworca i lotniska.
    Monika
    pl

    Ocena

    8,3
    6 maja 2018

    To dobra baza wypadowa do zwiedzania miasta. Czysto i miło.

    To dość dziwna dzielnica. Niedaleko do centrum - za to sporo dziwnych osób o odmiennym kolorze skóry stojących na ulicy w grupkach.
    Śniadanie wystarczające choć nie spodziewajcie sie świeżego pieczywa. Kawa bardzo Ok. Obsługa bardzo miła.
    ARTURRROOO
    pl

    Ocena

    6,7
    4 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin
    pl

    Ocena

    7,5
    30 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dominika
    pl

    Ocena

    8,3
    29 marca 2018

    Pełen relaks w uroczym miasteczku. Bardzo dobra baza wypadowa do Mediolanu.

    W menu śniadaniowym nie było kompletnie żadnych warzyw. W pokojach odczuwalny był brak kubków (nawet plastikowych) czy szklanek - szczególnie biorąc pod uwagę to, że była dostępna butelkowana woda, która znajdowała się w pokojowych lodówkach.
    Przemiła obsługa.
    Daniel
    pl

    Ocena

    7,9
    26 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Robert
    pl

    Ocena

    7,1
    24 marca 2018

    dogodny hotel niedaleko dworca

    łóżko ok, śniadanie włoskie, wystarczające, może i ciasne korytarze, ale uprzejmy właściciel wyjaśnił, że to dawny klasztor, przy recepcji można oczekiwanie na spóźnialskich wykorzystać na szachy
    Roberto Angioni
    de

    Ocena

    6,7
    20 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    de

    Ocena

    7,5
    20 maja 2018
    Comfortable room, good breakfast, near of central station.
    Darko
    lu

    Ocena

    6,7
    15 maja 2018

    Correct

    ua

    Ocena

    8,3
    12 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcus
    se

    Ocena

    7,1
    8 maja 2018

    Totally ok

    The pillows could have been better.
    Nice and kind staff. Good breakfast on roof top, very nice. Public parking free of charge between 19-09 just near by.
    Tirn
    ee

    Ocena

    7,9
    4 maja 2018

    We liked this place!

    Room was just cleaned and the smell of air freshener was too strong - it was ok after an hour.
    Bed was good! Interior is special, we liked it!
    Gillian
    gb

    Ocena

    9,2
    2 maja 2018

    Great location, very clean, excellent staff.

    It is a wee bit pricey, although by no means exorbitant.
    Staff were friendly and very efficient. It is less than 10 minutes walk from the station, with lovely traditional furniture and very comfortable bed. Everything was spotlessly clean. A very nice place indeed and I wished I had been staying longer than one night.
    Blue Hanley
    ie

    Ocena

    7,5
    30 kwietnia 2018
    When we arrived to check in at 1pm we were told the rooms were still being cleaned and it would just be a few minutes. We ended up waiting an hour in the foyer.
    Our room had a balcony which was nice. Breakfast was pretty nice too. One staff member in particular, possibly the manager, was very precise and attentive!
    Giwrgos
    gr

    Ocena

    6,7
    15 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    malcolm johnathan grech
    mt

    Ocena

    8,3
    1 kwietnia 2018
    wifi was very slow in the room
    staff was very helpfull, breakfast was really good
    Ricardo
    pt

    Ocena

    9,6
    31 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    tanja1901
    dk

    Ocena

    7,5
    27 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Miha
    si

    Ocena

    7,1
    18 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii