Beoordelingen

8,0
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,4
Comfort
7,6
Locatie accommodatie
7,8
Faciliteiten
7,6
Personeel
8,7
Waar voor uw geld
7,9

Beoordelingen

    Freek
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    23 april 2018

    Fijn hotel, Bergamo heeft een prachtige oude stad en ook het modernere deel is leuk om te winkelen.

    De spierpijn van het klimmen maar die was het waard!!!
    Fijne kamer met voldoende ruimte, goede eigen sanitaire voorzieningen. Ontbijt goed verzorgd op dakterras met uitzicht op Citta Alta. Behuplzaam en vriendelijk personeel. Hotel is 10 minuten lopen van station (met bepakking) en 10 minuten naar centrum (Citta Bassa). Er rijden (vanaf het station of centrum) voldoende bussen naar Citta Alta. Naar (funiculair) halverwege of met de bus helemaal naar boven (lijn 1). Ik ben deels met de bus gegaan en bij stadsmuur uitgestapt, die loopt rond en deze biedt overal prachtige vergezichten. Boven kun je ook een 2e funiculair nemen na bezoek van de stad, naar San Viglio
    Sidney
    nl

    Beoordelingsscore

    4,6
    8 maart 2018
    Bedden niet goed. Veel te veel lawaai van drukke weg. Klein. Armoedige staat van de muren.
    Vriendelijke receptie medewerker die accoord ging met feit dat we de kamer niet accepteerden. Zonder kosten. We zijn na 5 min vertrokken naar ander hotel. ( er was geen andere kamer beschikbaar )
    lion121
    pl

    Beoordelingsscore

    7,1
    21 mei 2018
    The reception desk is closed at night. There was no warm meals at the breakfast. There are no carpets in the rooms and corridors, so the floor in the room was very cold, and the floor in the corridors is VERY noisy when somebody walks on it with his luggage. It can wake you up.
    Stuff at the hotel is really helpful and it’s easy to communicate with them in English. I’ve also heard some of them communicating with customers in other languages, e.g. Russian.
    Roberto Angioni
    de

    Beoordelingsscore

    6,7
    20 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    de

    Beoordelingsscore

    7,5
    20 mei 2018
    Comfortable room, good breakfast, near of central station.
    Darko
    lu

    Beoordelingsscore

    6,7
    15 mei 2018

    Correct

    ua

    Beoordelingsscore

    8,3
    12 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marcus
    se

    Beoordelingsscore

    7,1
    8 mei 2018

    Totally ok

    The pillows could have been better.
    Nice and kind staff. Good breakfast on roof top, very nice. Public parking free of charge between 19-09 just near by.
    Tirn
    ee

    Beoordelingsscore

    7,9
    4 mei 2018

    We liked this place!

    Room was just cleaned and the smell of air freshener was too strong - it was ok after an hour.
    Bed was good! Interior is special, we liked it!
    Gillian
    gb

    Beoordelingsscore

    9,2
    2 mei 2018

    Great location, very clean, excellent staff.

    It is a wee bit pricey, although by no means exorbitant.
    Staff were friendly and very efficient. It is less than 10 minutes walk from the station, with lovely traditional furniture and very comfortable bed. Everything was spotlessly clean. A very nice place indeed and I wished I had been staying longer than one night.
    Blue Hanley
    ie

    Beoordelingsscore

    7,5
    30 april 2018
    When we arrived to check in at 1pm we were told the rooms were still being cleaned and it would just be a few minutes. We ended up waiting an hour in the foyer.
    Our room had a balcony which was nice. Breakfast was pretty nice too. One staff member in particular, possibly the manager, was very precise and attentive!
    Giwrgos
    gr

    Beoordelingsscore

    6,7
    15 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    malcolm johnathan grech
    mt

    Beoordelingsscore

    8,3
    1 april 2018
    wifi was very slow in the room
    staff was very helpfull, breakfast was really good
    Ricardo
    pt

    Beoordelingsscore

    9,6
    31 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    tanja1901
    dk

    Beoordelingsscore

    7,5
    27 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Miha
    si

    Beoordelingsscore

    7,1
    18 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Levente
    ae

    Beoordelingsscore

    7,1
    18 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    gb

    Beoordelingsscore

    6,2
    15 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Önder GÜĞÜL
    tr

    Beoordelingsscore

    7,5
    12 maart 2018
    Only the bathroom was small
    Everything was good
    Iryna
    ua

    Beoordelingsscore

    10
    9 maart 2018

    Lovely stay meeting our expectations

    Toilet in my single room should be replaced
    Very friendly and professional reception. Nice breakfast. Impressive selection of antique pieces of furniture and interior. Very Convenient location.
Beoordelingen worden geladen