Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Når du fortsætter med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies på din enhed som beskrevet i vores regler om cookies.
Book nu

Anmeldelser

8,0 Anmeldelseskarakter
Pointfordeling
Rengøring
8,4
Komfort
7,7
Overnatningsstedets beliggenhed
7,8
Faciliteter
7,7
Personale
8,7
Værdi
7,9
Anmeldelser
    majbrit sørensen
    dk
    9,2
    23. august 2017
    Havde booket med morgenmad men det smager ejeren at vi ikke havde på trods af at jeg viste dem booking siden. Det er ikke de 10 euro men princippet. Dumt at de ikke troede på mig
    Beliggenhed.hyggeligt
    Claus
    dk
    8,3
    12. juli 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Birte
    dk
    9,2
    27. juni 2017
    Et par af sidegaderne kunne virke lidt "skumle", men ikke værre end at man bare kan undgå at gå ned af dem.
    Dejlig morgenmad, der bliver serveret på tagterrassen. rigtig gode madrasser. Stort badeværelse. Rigtig god og støjsvag aircondition, hvilket vi havde brug for , da der var 34 grader udenfor. Værelset er lidt mørkt, kunne godt være lidt mere belysning. Hotellet ligger centralt iforhold til stationen, lufthavnsbussen og i gå afstand fra centrum
    klaus rydeng
    dk
    7,5
    27. maj 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Leif Fedder
    dk
    9,6
    9. oktober 2016
    Hotellet ligger meget centralt i byen. Kun 12 minutters gang til lufthavnsbussen og prisen er kun 2,30 euro. Til togstationen er der også 12 minutters gang og toget til Milano centrale er prisen 4,40 euro, derfra kan man tage metroen gul linie til domkirken 1,50 euro. Bergamo og Bergamo Alta er meget flotte byer. I den gamle del af byen kan man bruge meget tidl
    Claus
    dk
    7,9
    24. marts 2016
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Birte
    dk
    10
    23. marts 2016
    Charmerende hotel. Smukt interiør.
    Tina
    dk
    8,8
    21. februar 2016
    Godt hotel
    Mørkt værelse, ikke et sted hvis man ønsker at bruge mange timer på hotelværelset.
    Fint holtel som udgangspunkt for ture til Milano og comosøen med tog- hyggelig by God morgenmad - hjælpsom vært, 18 euro med taxa fra lufthavn.